11 مورد از مشکلات آزار دهنده وردپرس + راهکار

اگر جز کاربران و یا طراحان سایت با وردپرس هستید، قطعا می‌دانید که همانند اکثر ابزارها و فناوری‌ها وردپرس نیز مشکلات خود را دارد. با یک سیستم و فرآیند مناسب، این مشکلات به سادگی قابل حل هستند. در این مقاله، درباره 11 مورد از مشکلات آزار دهنده وردپرس صحبت می‌کنیم و راهکار هر کدام را نیز به شما نشان خواهیم داد.

وردپرس چیست؟

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) کد باز است که توسط مت مولنوگ و مایک لیتل در سال 2003 ایجاد شد. بیش از 43% از وب‌سایت‌های موجود در اینترنت توسط وردپرس ایجاد شده‌اند. شما می‌توانید با استفاده از وردپرس انواع وب‌سایت‌ها را ایجاد کنید؛ به عنوان مثال، می‌توانید یک وبلاگ ایجاد کنید، فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کنید، خبرنامه بسازید، دوره‌های آنلاین را به فروش برسانید، یک وب‌سایت مخصوص کسب‌وکار خود بسازید و هر کاربردی که در نظر داشته باشید.

11 مورد از مشکلات آزار دهنده وردپرس + راهکار

11 راه حل برای مشکلات آزار دهنده وردپرس

مشکلات آزار دهنده وردپرس چیست؟

با وجود تمام مزایایی که برای وردپرس عنوان کردیم باز هم مشکلاتی وجود دارند که در دراز مدت می‌تواند برای کاربران آن آزار دهنده باشد. در ادامه به این مشکلات خواهیم پرداخت:

1- راه‌اندازی پشتیبان‌گیری در وردپرس

بزرگترین ایراد وردپرس که در قدم اول می‌توانیم به آن اشاره کنیم، نداشتن قابلیت پشتیبانی است. شاید شرکت هاستینگ شما به طور مرتب فرایند پشتیبان گیری را انجام دهد، اما بهتر است که خود شما هم این کار را به صورت دستی انجام دهید. 5 مورد از معروف ترین و بهرین افزونه‌های پشتیبان گیری در وردپرس:

  1. UpdraftPlus WordPress Backup Plugin
  2. BackupBuddy
  3. VaultPress (Jetpack Backup)
  4. Duplicator
  5. BackWPup

2. حذف نشدن دسته “بدون دسته‌بندی”

اگر به قسمت “دسته‌ها” از زیر منوی نوشته بروید حتما گزینه‌ای با عنوان دسته‌بندی نشده می‌بینید. این مورد در وردپرس قابل حذف شدن نیست. اما بهترین راهکار برای اینکه این ایراد وردپرس را دور بزنید این است که نام این دسته پیشفرض را تغییر دهید.

3. تغییر نام کاربری

در زمان نصب وردپرس یا هنگام ایجاد کاربر، می‌توانید یک نام کاربری برای حساب کاربری خود انتخاب کنید. اما مشکل اینجاست که پس از ایجاد نام کاربری امکان ویرایش آن وجود ندارد که می‌تواند از دیگر مشکلات وردپرس باشد.

یکی از راه‌ها برای رفع این مشکل این است که کاربر را حذف کرده و یک کاربر جدید با نام کاربری به‌روزشده ایجاد کنید. راه دیگری برای حل این موضوع استفاده از یک افزونه وردپرس یا به‌روزرسانی دستی نام کاربری از پایگاه داده وردپرس است.

4. افزودن گزینه‌های قالب‌بندی بیشتر به ویرایشگر محتوا

ویرایشگر وردپرس ممکن است که کامل نباشد. هرچند ویرایشگر بلوک هر روز در حال به روز رسانی است و قابلیت‌های بیشتری به آن اضافه می‌شود اما همچنان کامل نیست.

اگر به دنبال افزودن ویژگی‌های خاصی هستید که وردپرس به صورت پیشفرض این امکان را به شما نمی‌دهد بهتر است که به سراغ افزونه بروید. یکی از افزونه‌های قدرتمند (پیشنهادی) در این زمینه، افزونه المنتور است. به کمک المنتور می‌توانید صفحاتی قدرتمند، بدون حتی یک خط کد نویسی بسازید.

5. دریافت صفحه سفید مرگ

یکی دیگر از مسائل ناراحت‌کننده که ممکن است با آن مواجه شوید، صفحه سفید مرگ است. بدترین قسمت درباره این خطا این است که هیچ پیامی نمایش داده نمی‌شود و شما به وردپرس دسترسی ندارید. بیشتر اوقات، این خطا اتفاق می‌افتد زمانی که یک اسکریپت در وب‌سایت شما حافظه مصرفی را خالی می‌کند.

برای رفع این خطا، حتما مقاله مربوط به صفحه سفید مرگ وردپرس و راهکارهای آن را به طور کامل مطالعه فرمایید.

مشکل صفحه سفید مرگ وردپرس + 11 راهکار قطعی

6. غیرفعال کردن همه افزونه‌های وردپرس بدون دسترسی به داشبورد

ممکن است افزونه‌ای باعث باز نشدن سایت شما حتی بخش داشبورد شود. این موضوع می‌تواند برای شما آزار دهنده باشد اما جای نگرانی نیست. برای غیر فعال کردن افزونه‌های وردپرس بدون دسترسی به ادمین کافیست این پست آموزشی را مطالعه فرمایید.

7. به روز رسانی دستی

افزونه‌های وردپرس به طور مداوم به روزرسانی می‌شوند و شما هم لازم است که آنها را روی سایت خود به روز کنید. اما شاید همان انتظار کشیدن یک دقیقه‌ای نیز برای شما خسته کننده باشد. پس برای این کار لازم است تا به روز رسانی خود کار را با روش زیر انجام دهید:

به افزونه‌ها » افزونه‌های نصب شده از داشبورد وردپرس بروید و بر روی گزینه “فعال‌سازی به‌روزرسانی خودکار” کلیک کنید.

9. تداخل افزونه‌های وردپرس با یکدیگر

افزونه‌های وردپرس عالی هستند اما ممکن است برخی از افزونه‌ها با یکدیگر تداخل داشته باشند و مشکلات جدی ایجاد کنند. به عنوان مثال، ممکن است به درستی کار نکنند یا منجر به خراب شدن وب‌سایت شما شود.

داشتن تعداد زیادی از افزونه‌ها هم می‌تواند منجر به تداخل شود. باید افزونه‌هایی که در حال استفاده نیستند را غیرفعال و حذف کنید. این کار به حل تداخل‌ها، تقویت امنیت وردپرس و افزایش سرعت بارگذاری صفحه کمک خواهد کرد.

10. مقابله با نظرات اسپم

نظرات اسپم یکی از مزاحم‌ترین مسائل در اینترنت هستند. وردپرس دارای قابلیتی برای مقابله با نظرات اسپم است. اما برای انجام یک کار اساسی اولین کاری که باید انجام دهید، استفاده از افزونه Akismet است. این افزونه اکثر نظرات اسپم را کنترل کرده و آن‌ها را از صف مدیریت شما دور می‌کند.

11. بهبود جستجوی وردپرس

وردپرس دارای یک قابلیت جستجوی داخلی است، اما خوب نیست. اگر جستجو برای وب‌سایت شما اهمیت دارد، آن‌گاه باید جستجوی پیش‌فرض را با چیزی بهتر جایگزین کنید.

برای بهبود جستجوی وردپرس، می‌توانید از افزونه‌هایی مانند SearchWP استفاده کنید. این افزونه به شما کمک می‌کند تا الگوریتم جستجو را سفارشی‌سازی کرده و جداول، فیلدهای سفارشی، اسناد، دسته‌بندی‌ها و … را در نتایج جستجو لحاظ کنید.

اشتراک گذاری: 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 مورد از آزار دهنده ترین ایرادات وردپرس و نحوه رفع آنها
خانه
وبلاگ